Sergiu Sofian

Sergiu și-a format o experiență solidă în domeniul financiar-contabil, fiind pasionat și decis să urmeze această profesie încă din liceu, când participa în fiecare an la olimpiadele naționale de contabilitate.

A urmat studiile de licență specializate în Contabilitate și Informatică de Gestiune și programul de masterat Politici Contabile, Audit și Control de Gestiune din cadrul Universității Transilvania din Brașov, profesând și aplicând cunoștințele dobândite încă de atunci.

Este expert contabil, membru CECCAR, auditor financiar, membru al CAFR și ASPAAS,membru al Grupului Experților Judiciari organizat de Tribunalul Brașov și formator acreditat ANC.

Sergiu și-a completat studiile din domeniul financiar cu cele din domeniul juridic, fiind absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Transilvania din Brașov.

Timp de 2 ani de zile, a coordonat departamentul financiar-contabil al unei entități economice cu 126 de angajați. Domeniile sale de expertiză sunt contabilitatea, fiscalitatea și auditul financiar, cu o experiență practică de peste 12 ani de zile.

Cea mai mare pasiune a lui Sergiu este chiar activitatea profesională în care se regăsește zi de zi, pasiune pe care o îmbină armonios cu bucura de a călători și dezvoltarea spirituală.

Contactează-ne